dimecres, 18 de maig del 2011

Fins sempre amics!


Ei! Com esteu? Hui, 18 de maig de 2011, acabem la revista. Després de tot un any d'esforç i de paciència, acabem. La primera generació de Calidoscopi ha arribat a la fi. Han passat ja quatre anys desde que començarem, hem viscut moltes experiències ací dins. El temps ha passat rapidíssim, encara se'n recordem quan ens vàrem fer la primera foto a les escales del centre, de tota la gent que hi havia, només hem quedat tres. Només dir que hem estat molt agust venint tots els dimecres i que també em disfrutat de cada article que hem fet. Però hi ha que ser sincers, ací no només hem escrit com a rates de biblioteca. Ens han convidat a xocolata, a orxata... S'hem pogut adonar de tots els "cotilleos" del centre, ens han premiat amb material escolar, amb un diploma cutre de cartó.

Però res d'açò ha sigut comparable amb les discusions amb el censu.
Bo per acabar només cal dir que el trio lalalá s'acomiada per sempre, i deixa el poder a la baixa noblessa!

Que us vaja be!

3 comentaris:

Censu trist ha dit...

Que rebonicos!!!

Podieu haver esperat a la setmana que ve per a dir adéu, eh???

I... com que les discussions?? Jo em quede amb les xarrrades, els bons moments, les confidències i l'aprenentatge en comú que hem fet.

Aquest "censu" també ha après molt en vosaltres.

Gràcies pel vostre treball i compromís.

Us trobaré a faltar els dimecres

Anònim ha dit...

Censu!!! Home discussions i moltes més coses, però que l'any que ve ens passarem alguna volta per la revista per a que ens dones per a escriure jaja ^^ la setmana que ve despedida, ja farem algun sopar o algo

Anònim ha dit...

si si si els primers dies estarem alli per a que ens dones faena ehh xd