dimecres, 25 de maig del 2011

Editorial i comiat



Hola xics, xicones, animals o plantetes. En primícia mundial us deixe l'editorial d'enguany.

Agrair-vos a tots i totes l'esforç de tot l'any. Enhorabona!!! I especial menció als senyorets de 4t que diuen que ens abandonen (jo no m'ho acabe de creure). Sent que no hem pogut acomiadar-nos com cal però tots tenim molta feina. A vore si a meitat juny ens podem reunir i fer-nos una orxateta o un refresquet.

El Censu

Calidoscopi no és ni una revista ni un diari professional. És un humil projecte format per l’alumnat del Centre que tira endavant amb esforç i compromís. Però amb afany de superació i dedicació s’aprèn, s’evoluciona. Aquest avenç es pot comprovar amb l’edició d’enguany. Hem guanyat en profunditat d’anàlisi i hem apostat per donar seguiment a temes d’actualitat i interès general a través del gènere del reportatge.

Per bé que ha sigut un any complicat (crisi econòmica, desastres naturals...) i replet de notícies (eleccions, moviment dels “indignats”...), moltes vegades no sabem si fem una tria encertada dels articles o no. No podem perdre de vista que estem a un centre escolar i tractem de fer accessibles els continguts a l’hora que interessants i originals. Tampoc hem oblidat el valor d’aquest anys “LA SOLIDARITAT”, que sembla de màxima importància en les circumstàncies del món que s’aproximen.

Només dir-vos que hem treballat molt però també hem gaudit i rigut. Tenim el desig de què us agrade i trobeu algun article, idea o opinió que us complaga. Per a nosaltres, seria més que suficient. Per últim, agrair com sempre al professorat i alumnat que han col·laborat desinteressadament i que enriqueixen els reflexos del nostre Calidoscopi.


La Redacció.

2 comentaris:

Enrique ha dit...

gràcies Vicent, gracies... nosaltres també se'n recordarem de tu jajaja
molt bona editorial :D

Anònim ha dit...

ese censu como mola se merece una ola! unc unch unch xd