dimecres, 24 de novembre del 2010

Happy a tope!



Hola amics i amigues, seguidors de la revista Calidoscopi del Centre Concertat Sant Jaume Apostol! :) Com el tema d'aquest any és la solidaritat, al llarg d'aquest curs us explicarem maneres d'ajudar a qui desitgem. Comencem per aquesta: Acaben d'anunciar que ha eixit un nou producte a la venda a les farmàcies. Es tracta d' unes píndoles molt especials. Tan especials, que no curen a qui les pren sinò a totes les persones oblidades que caminen pel món. Es diuen "pastillas del dolor ajeno"
Us informem:
L'ONG "Médicos Sin Fronteras" va a vendre aquestes pastilles pel mòdic preu d'un euro. Amb la recaptació es puga ajudar a molts milions de persones que patixen malalties oblidades. Ací, al primer món tenen cura i que al tercer no la tenen perquè les medicines són excessivament cares.

Així que per un euret us vendran caramelets (6 en total) en lloc de medicaments. I el millor de tot és que col·laborem en una bona causa, SOLIDARITZANT-NOS amb els malalts del 3r món donant un cop de mà per un sol euro. A la campanya, segur que l'heu vista anunciada, hi participen rostres ben coneguts de la televisió (Buenafuente), cinema ( Antonio Tejero), ciència (Punset) etc


Per a més informació cliqueu! (això si que no costa res)

http://www.msf.es/pastillascontraeldolorajeno/compralas.php

I la peli de la setmanaaaaaaa!

Wall Street: Divendres, Dissabte, Diumenge, Dilluns (horaris habituals)

Demà excursió al centre històric de València! per a l'alumnat de 4t ESO

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La primera actualització que puc calificar de normal!!! jajajajaja.

I està molt bé xiquets!!!

Anònim ha dit...

cris, t'asegure que no era normal xdddd

Vicent lha censurat per aixo es normal ajajajajjajajajajjaja

El "millorador" ha dit...

Censurada no, diguem millorada. Srta Cerdà i srt Giménez, hi havien algunes coses "implubicables".

Ja en parlarem ja...