dimecres, 24 de febrer del 2010

Un mos per Haití


Els alumnes de 4t d’ESO i alguns professors van decidir en una activitat de tutoria, vendre productes el dijous 11 i divendres 12 de Febrer. El motiu era treure diners per enviar a Haití per a ajudar des de la nostra humil col·laboració a la reconstrucció del país pel passat terratrèmol. La venda, que es va celebrar al pati del nostre institut, constava d’alguns aliments com per exemple: xocolata, bufes, suc de taronja, algunes coses més, aquests comprats, donats i altres fets pels alumnes i familiars, a preu assequible.
La resposta va ser multitudinària, es van sentir molt orgullosos. Acudí molta gent per a comprar el seu esmorzar, així que es van recollir vora els 300 euros. Es destinaren a programes de la Creu Roja a Haití.
Vàrem parlar amb una de les professores encarregades, interessant-nos per la destinació dels diners arreplegats i si és del tot fiable. Ells esperen que sí; han buscat informació sobre diverses ONG’s i han triat la que millor s’adaptava. També van saber que altres col·legis varen fer activitats paregudes, encara que creuen que la iniciativa ha passat a segon plànol perquè ja no és notícia d’actualitat.

Per Caxoxon.

1 comentari:

Anònim ha dit...

tio! la ultima entrà noes pública?