dimecres, 25 de novembre del 2009

Criatures mítiques de la tradició oral...


Ei! Hui millor actualització, ho promet.

Li estem fent una entrevista a un èsser desconegut, que ens va a contar en primera persona la història del seu maltractament. També ens ha visitat el butoni, la quarantamaula i alguna bruixa però no ens han fet res, eh?. Ja hem acabat l'article de llegendes urbanes. I amenacem amb enquestes al voltant de la polèmica dels uniformes escolars. Ummm, açò va bé!!! Sembla que cada volta la redacció funciona millor. Ja ens anem acoplant.

L'hivern ja es nota a l'ambient i a l'humor d'alguns/es redactors/es. Aquestes setmanes d'examens estan resultant del més estressant... i més quan puges de nivell, i suspens alguns exàmens... però, almenys, tenim Sta Bàrbara ben a prop, quines ganes! I també d'ací res els Nadals.

Esta actualització és un altra de les moltes actualitzacions avorrides i pesades de la senyora Cristina Nadal... Moltes gràcies per aguantar-nos :)

"La humildad falta en el ambiente".

Bàsquet, espereu-nos!

4 comentaris:

Vicent M. ha dit...

Xé, doncs a mi m'agrada l'actualització.

O era una altra ironia, Cris?Que últimament no pille una.

No, en serio. Estic molt content en tots en general. Estem súper productius ( ja tenim un fum d'articles, encara que falta revisar-los), la gent nova s'ha quedat i sembla que està molt a gust...

Què més es pot demanar? Que el sr Quique vinga més? Això sí. Va, la setmana que ve xocolatet calent per a tots/es a vore si així...

Bon cap de setmana a tothom!!!

Anònim ha dit...

Oleeeee el mestre! xD

Nosaltres també estem super contents amb el censurador ajajjajaja no ens podem queixar.

PD no era ironia xD

Cristina ha dit...

Oh, vicent se'ns ha posat sentimental!! jajaja.

La setmana que ve no!! que jo i lydia tenim la proba de córrer a lhora de revista i no podrem anar!!

bsts!

Rodolfo ha dit...

¿La prova de córrer? ¿Que no poguéreu anar a fer-la? ¿o vos suspengueren? xDDD