dimecres, 20 de maig del 2009

NOSALTRES. EDITORIAL 2009


Editorial:

Calidoscopi ha tornat. Curs 2008-09. La nova generació d’alumnes de 1r d’ ESO s’ ha incorporat a la revista. Dues noves companyes han decidit unir-se a la redacció, Brishith Falcón i Ana Mª Domingo.

Enguany, la revista ha centrat el seu interès en el “Consum Responsable”, com es pot comprovar en l’enfocament prioritari que hem donat a aquest valor en molts articles.
Per altra banda, també hem dedicat espai a diferents temes: recordem personatges valencians importants, crítiques sobre pel·lícules d’aquest any, entrevistes, passatemps i altres continguts que aniràs descobrint al llarg de la teua lectura.

El nostre és un treball de vegades desconegut per a la gent, per això hem tingut la idea de crear un bloc. Allí setmanalment pengem notícies, reportatges i reflexions. La gent pot visitar-lo, llegir el que publiquem i ficar comentaris. Si no el coneixes, ara ja no hi ha excusa: www.revistacalidoscopi.blogspot.com.

Com sempre el nostre objectiu és contar-vos una part de les moltíssimes coses, bones i no tan bones, que passen en tot un curs. Per últim volem agrair les col.laboracions de professors i alumnes que contribueixen a enriquir els cristalls del nostre Calidoscopi.

Dit això, us deixem gaudir de la vostra lectura.

Redacció: Cristina Nadal, Enrique Giménez, Brishith Falcón, Cristina Cerdà, Ana Mª Domingo.
Professor Encarregat: Vicent Marqués.