dimecres, 5 de novembre del 2008

Actualitat de Novembre.

El curs 2008-09 ja està en marxa. I amb ell, les primeres eixides i activitats complementàries.

Per exemple, el 1r cicle d'ESO va participar el passat dijous 30 a un teatre d'anglès: The Hound of Baskervilles, al Centre Cultural Blasco Ibáñez del nostre poble. Pròximament publicarem una entrevista als actors i actrius de l'obra, realitzada per dos dels nostres intrèpids redactors (i la seua intèrpret).

Per altra banda, 1r d'ESO acudirà la propera setmana a la Valltorta on pintaran les seues obres d'art paleolítiques, observaran les pintures rupestres i voran reproduccions al Museu. Una excursió molt recomanable, però prou cansada. Desdejuneu fort i agafeu forces!!!

2n d'ESO se'n va al circuit de Ricardo Tormo. Objectiu: pujar als karts i aprendre sobre seguretat vial. Hem anat alguna que altra vegada des de Primària... Molt repetitiu, però anirem!!!

També tindreu cumplida informació de com han anat eixes excursions.

Si parlem d'obligacions, comencem pels exàmens. Ja estan ací, ja han arribat. Ara toca un poc d'estudi i de lectura, perquè els primers són precisament dels llibres de lectura d'enguany. Alguns d'ells són: No pidas sardina fuera de temporada i Diari d'un/a jove maniàtic/a (per a 2n) i El curso que me enamoré de ti i Joan el Cendròs (per a 1r).

Per a calfar motors de cara a la Fira del Llibre s'ha propossat la campanya I tu, que lliges?. Tot el món que vullga pot redactar un escrit explicant els seus llibres favorits. Després es penjaran per tot el centre i així ens recomanem llibres uns als altres. Com sempre animeu-vos i participeu!!